Circusdans


Circusdans is een ware ontdekkingsreis. Spelenderwijs leer je circustechnieken. Beoefen  lichaamskunsten en leer de behendigheid van dansen met attributen: hoepels, ballen, touwen, danslinten, ringen, dansstokjes en sjaals. De ruimte transformeert in schitterende dansmotieven, dit in samenspel op de maat van de muziek. Circus Ziaqua maakt originele groep choreografieën en biedt tevens ruimte voor eigen fantasie in solo-kunsten. Plezier staat voorop. Stap voor stap overwin je je podiumvrees en je zult zien: Oefening baart kunst! Leer jezelf te presenteren voor de ander, het publiek.

Kerndoelen: Kunstzinnige oriëntatie PO Kerndoel 54 | Bewegingsonderwijs PO Kerndoel 57 en PO Kerndoel 58

Ruimte: Speellokaal of gymzaal met turnmatten 

Groepen: Groep 3 en groep 4

Prijsindicatie: Graag in overleg.  

                                                          

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Ziaqua Kunsteducatie & Fantasiemeesters is opgericht in het jaar 1999. Zij biedt inspirerend maatwerk in de podiumkunsten en beeldend. Tevens is zij (inval) tekendocente en boekmaker,  hiervoor verzorgt zij met plezier een gehele schooldag.

Met behulp van eenvoudige materialen, verbeeldingskracht en inventiviteit, biedt zij middels oefeningen ruimte tot zelfonderzoek. Het materiaal transformeert in betekenis en weerspiegelt een wereld van wonderlijke mogelijkheden. Dankzij haar achtergrond als choreografe weet zij de groepsdynamiek aangenaam te stroomlijnen in samenspel. Als ervaren beeldend kunstenaar kan ze eenieder coachen in solo presentaties. Sociaal bewogen als zij is, verdiept zij zich graag in het hart van cultuureducatie.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;