HEBBES -op school-


Acrobatische muziekvoorstelling HEBBES -op school-:

Coproductie WIRWAR Producties en Frisse Oren

- De acrobatische muziekvoorstelling HEBBES van 30 minuten. School-breed.
- Muziek/acrobatiek workshops van 30 minuten per klas voor groep 1 t/m 4.
- Een bijbehorende lesbrief.
- Ook geschikt voor speciaal onderwijs!

PRAKTISCHE INFO
Waar
In de gymzaal van school, speeloppervlak 8x8 meter en minimaal 5,5 meter hoog*. Aansluitend workshops in 2 grote ruimtes, waar elk 35 leerlingen kunnen bewegen.
Heeft uw school geen (hoge) gymzaal, dan kunnen wij ook op het schoolplein spelen, mits hier voldoende ruimte is. Met regen kunnen wij helaas niet buiten spelen. 
* Hoogte echt noodzakelijk ivm de acrobatiek!

Tijdbestek
1 schooldag, ’s ochtends om 10:30 voorstelling en ’s middags workshops. Lesbrief eigen indeling van leerkracht.

Kosten combi-pakket
1500,- euro 
Totaalprijs voor de voorstelling met lesbrief en workshops samen.

Boekingsperiode
mei t/m oktober 2024

Over HEBBES

HEBBES is een acrobatische voorstelling  met akoestische live muziek. Een voorstelling zonder woorden (language no problem) over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten. In deze beeldende voorstelling spelen de twee muzikanten (tuba en fluit) niet alleen muziek, maar wagen zich ook aan acrobatische capriolen en de twee acrobaten mengen zich op hun beurt in de muziek. Het publiek wordt meegenomen in een magische wereld vol dans, bewegingskunst en prachtige live gespeelde muziek.

Video's:
Bekijk hieronder de teaser van de voorstelling HEBBES en de video over het wat het gezelschap WIRWAR Producties doet op basisscholen.

Kerndoelen (SLO) die van toepassing zijn op het lespakket HEBBES -op school-:
54, 55, 56, 57 en 58


Foto's: ©KAMERICH & BUDWILOWITZ -EYES2

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

WIRWAR Producties is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam gaat Laura door met het maken van brutaal circustheater, met professionele acrobaten voor een jong publiek. De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. WIRWAR combineert circus met dans en fysiek theater en geeft diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

WIRWAR Producties speelt voorstellingen in theaters, op festivals en op scholen. Voor basisscholen bieden zij een lespakket aan met daarin het kijken naar een circustheatervoorstelling, acrobatiek workshops voor de leerlingen en een bijbehorende lesbrief. Van 2021 t/m 2024 worden zij structureel ondersteund door het Fonds Podiumkunsten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;