Een Piano In Mijn Schetsboek


Een voorstelling met live muziek en tekeningen voor jong en oud. (Vanaf 3-100!)

Beschrijving 

 


Bij het afsluiten van de voorstelling heeft het publiek kunnen genieten van werken van Mozart, Satie, Tchaikovsky en Khachaturian. Klanken werden verbonden met beelden, en beelden werden verweven met klanken. De aanwezigen, zowel jong als oud, worden aangemoedigd om dieper in de klanken te duiken met de ondersteuning van beelden, terwijl ze met meer aandacht naar de tekeningen kijken met de begeleiding van de muziek. Het is een multidisciplinaire taal die direct tot de kern van het publiek spreekt.

 

 

 

 


Thema 

 

 

 

Het thema van het project betreft de unieke persoonlijke verhalen die eenieder te delen heeft. Gedurende de voorstelling deelt de verteller persoonlijke verhalen van de twee artiesten die optreden op het podium. Het start met het verhaal en de muziek van de 8-jarige Mozart en ontvouwt zich verder met de persoonlijke ervaringen van de artiesten toen zijzelf 8 jaar oud waren. Het publiek wordt aangemoedigd om terug te reizen naar hun eigen jeugd en opnieuw verbinding te maken met hun persoonlijke verhalen.

 


Het jonge publiek wordt aangemoedigd om niet alleen hun verhalen te delen, maar ook te erkennen dat zij uniek zijn en dat hun originele verhalen van onschatbare waarde zijn.

 


In een zin

 


Een levendige vertelling doordrenkt met muzikale lijnen en beelden.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

We zijn duo Harmoninko en wij combineren muziek en beeldende kunst om een indrukwekkende voorstelling aan jong en oud te kunnen bieden. Onze laatste creatie is het project "Een Piano In Mijn Schetsboek" een voorstelling met live muziek, live tekeningen die worden geprojecteerd en opgenomen verteller.

H

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;