Vilttekening naar eigen ontwerp


Voor deze workshop is het handig als je de basic viltworkshop hebt gedaan. 
Je maakt een ontwerptekening en voert die uit in vilt. Je werkt met je handen in kleur je ontwerp uit, door de wol goed te leggen, te zepen en te rollen. Wat een mooie verrassing als je je werk hebt gevilt en je ziet je eigen design in een lap tevoorschijn komen!
Een mooie verdieping van techniek en materiaalkennis, bedenken en uitvoeren.
Met het maken van de tekening/ontwerp inbegrepen is dit een workshop van 2 uur. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Met plezier beeldend werk maken, ontwerpen, verkennen, verdiepen! Jezelf ontwikkelen, samen een reis maken langs ontwerpen, presenteren, uitvoeren. gemotiveerd bezig zijn, zowel in het PO, VO, MBO en alle soorten van onderwijs.. Poppen maken en ermee spelen,  vilt verkennen, een ontwerp maken voor een viltwerk, werken met mixed media. De naaimachine (opnieuw) ontdekken, werken met stoffen en diverse draden, wol, kralen en noem maar op!

Als professioneel textielkunstenaar en docent bied ik diverse workshops aan. Graag werk ik in overleg met de scholen, zodat mijn werk met de leerlingen past in het schoolplan.  Maar ook een keuze uit mijn aanbod is mogelijk. Mijn specialiteit is werken met textiel, plooibare materialen,borduurtechnieken, soft sculpture, en recyclemateriaal.

Mijn workshops zijn minimaal 2,5 uur. Sommige workshops zijn wat langer en kunnen in een serie gegeven worden, of bv in een dag of dagdeel.

Tarief: 80,- per uur, met een uur voorbereidingstijd per dag. Dit is exclusief materiaal, reiskosten en eventuele btw.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;