Workshop 'Shake it up!'


"Voor iedereen wat wils! Maak in 60 minuten kennis met 4 verschillende dansstijlen. Een afwisselende en dynamische dansles waarin je kennismaakt met hiphop, ballet, Afrikaanse dans en lyrical modern!"

Doelen: kennismaken en ontdekken | dansplezier | muzikaliteit | reproduceren | observeren | uithoudingsvermogen | lichaams- en ruimtelijkbewustzijn.

Inhoud: de les start met een introductie gevolgd door een warming-up. Vervolgens wordt er per dansstijl in 10 minuten tijd een dans aangeleerd. De les wordt afgesloten met een spel waarbij alle dansonderdelen gepresenteerd worden.

Doelgroep: vanaf groep 5

Tijd: deze les duurt 60 minuten. Het is mogelijk om teverlengen naar 90 minuten.

Locatie: een grote lege ruimte zoals een speellokaal of gymzaal


Extra: er is een muziekbox/ speaker nodig.

Optioneel: Je ontvangt een lespakket, bestaande uit:
1. een digibord presentatie met uitleg, videobeelden en praktische oefeningen.
2. een workshop door een professionele vakdocent.
3. een reflectie/ kennisquiz via het Digibord.

SHAKE IT UP!
Tijd: 60-90 minuten per workshop
Workshop: Voor 3 uur €368,-
Extra's: Reiskosten docent | Lespakket €55,- | Huur muziekbox/ speaker €65,- (optioneel)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;