Dagproject 'Musical Kick-off'


"Een inspirerende en leuke kick-off dag om de start van de eindmusical in te leiden!"

Doelen: samenwerking | eigenaarschap | communicatie | lichaamsbewustzijn | creatief denkvermogen | tekst en taalvaardigheden | met respect naar elkaar kijken.

Inhoud: De kick-off dag bestaat uit drie blokken van 1,5u. Het eerste blok is een les theater waar de leerlingen kennismaken met de basis van acteren; bewustwording van je lijf en je stem, openzetten van je zintuigen, kijken, luisteren en reageren op elkaar.

In het tweede blok vindt er een scriptlezing plaats en wordt er een scène gezet. Daarbij krijgen de leerlingen tips over personage-opbouw, tekstinterpretatie en inlevingsvermogen.

In het laatste blok wordt er verder gewerkt aan een of meerdere scènes. Als er voldoende tijd is kan er een muzieknummer uit de musical gezongen worden en worden de leerlingen op hun zang gecoacht.

N.B. Van tevoren moeten de rollen verdeeld zijn zodat de docent aan de scènes en personages kan werken. Bovendien moeten alle leerlingen in het bezit zijn vanhet script.

Maatwerk is altijd mogelijk. Gaat het om een grote klas? Dan kan de groep in tweeën gesplitst worden. De ene helft gaat aan de slag met theater en de andere helft met dans. Daarna wisselen de groepen om.

Wil je juist de opening- of slotdans door een expert laten choreograferen? Dat kan natuurlijk ook. Neem even contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

MUSICAL KICK-OFF
Doelgroep: Groep 8
Tjid: Hele dag | 3 blokken van 1,5u
Kosten: Projectprijs voor 1 klas (4,5u) €552,-
Extra's: Reiskosten docent | huur muziekbox/ speaker (optioneel)
Locatie: Op school

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;