Workshop Persoonlijke presentatie


“Bereid je voor op een spreekbeurt, intake of een sollicitatiegesprek! Leer
hoe jij (jezelf) goed kunt presenteren.”

Doelen: communicatie | zelfreflectie | zelfvertrouwen | presentatie.

Inhoud: In deze workshop krijg je handvaten aangereikt om jouw presentatie overtuigend en eigen te maken. Er wordt o.a. ingegaan op lichaamstaal, contact maken, omgaan met spanning, jouw overkomen, interactie en gesprektechnieken.

Optioneel is het ontwikkelen van een digitaal CV. In dit filmpje stel je jezelf voor aan een opdrachtgever. Je houdt naast bovenstaande, rekening met jouw doel, de branche en professionaliteit. Er worden dan camera's ingezet.

Doelgroep: vanaf de brugklas

Een digitaal CV is momenteel dé manier om jezelf op de kaart te zetten!

WORKSHOP PERSOONLIJKE PRESENTATIE
Tijd: 60-90 min. per workshop
Kosten: Voor 3 uur €368,-
Extra's: Reiskosten docent | huur camera-apparatuur
Locatie: In een klaslokaal (bij voorkeur met Digibord)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;