Blozen voor beginners


Op alle scholen in Nederland wordt seksuele vorming gegeven. Over het algemeen is dit vooral gericht op voorlichting. Laten we zeggen: het technische gedeelte. De voorstelling Blozen voor beginners gaat vooral over het sociaal-emotionele deel.

Blozen voor beginners volgt 3 basisscholieren aan het begin van de puberteit. Daan, Kim en Fleur zijn op zoek naar zichzelf, de liefde en hun grenzen. De eerste kus, een veranderd lichaam, verliefdheid, een vriendje dat het per What’s app uitmaakt, verliefd worden op de broer van je beste vriendin en alles wat er nog meer bij puberen komt kijken. Thema’s die aan bod komen: vriendschap, liefde, seksuele diversiteit, puberen, seksualiteit, verkering, verliefd zijn en een veranderend lichaam.

Na de voorstelling is er een interactief nagesprek onder leiding van de acteurs. Zij worden hier intensief in getraind. Daardoor zijn ze goed in het creëren van een veilige sfeer zodat iedereen mee kan praten over deze spannende onderwerpen.

De voorstelling Blozen voor beginners en het interactieve nagesprek zijn een fijne basis om aan te kunnen refereren in de lessen seksuele vorming.

De voorstellingen worden altijd gespeeld in overeenstemming met de recente corona-maatregelen en de richtlijnen van het RIVM. Afhankelijk daarvan kan de voorstelling plaatsvinden in een aula, gymzaal of speellokaal.

1 voorstelling per dag €690,- 
2 voorstellingen per dag €1150,- 
3 voorstellingen per dag €1545,- 

Prijzen zijn excl. btw en excl. reiskosten

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Theatergroep Zwerm maakt en speelt educatieve voorstellingen voor Primair, Voortgezet en Speciaal Onderwijs, voor alle niveaus.

De voorstellingen van Theatergroep Zwerm gaan over actuele maatschappelijke thema’s als Social Media, Internet, genotmiddelen, pesten, liefde, puberen, groepsdruk, seksualiteit, vriendschap en grenzen stellen.

De leerlingen zitten bij de voorstelling rondom en bevinden zich in dezelfde verbeelde ruimte als de personages. Zo is er veel interactie met de leerlingen en zitten ze er meteen helemaal in.

Na de voorstelling is er een interactief nagesprek. De acteurs van Theatergroep Zwerm zijn dan gespreksleiders. Zij worden hier intensief in getraind. Daardoor zijn ze goed in het creëren van een veilige sfeer, zodat iedereen de ruimte krijgt om deel te nemen aan een eerlijk en open gesprek over deze spannende onderwerpen.

De voorstellingen en de interactieve nabespreking zijn een fijne basis om aan te kunnen refereren in de lessen over bijvoorbeeld seksuele vorming, Mediawijsheid en burgerschap.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;