Rikkie en Bruno redden de Noordpool


Rikkie en Bruno moeten naar de Noordpool reizen, want daar gaat van alles mis.

Het toverstokje van de sneeuwkoningin is gestolen. Nu kan ze geen sneeuw en ijs meer maken en wordt het veel te warm! Er is een klein ijsbeertje weggedreven op een ijsschots en de sneeuwwolf is helemaal de kluts kwijt. Rikkie en Bruno proberen iedereen te helpen. Zal het ze lukken?

Dit is een winters avontuur van de twee hartsvrienden Rikkie en Bruno, een schaap en een hond.

In de voorstelling spelen grote en kleine poppen een rol. Op een luchtige en sprookjesachtige manier komt het klimaat aan bod.

Wij spelen deze voorstelling in een iets andere vormmet als speciale kerstvoorstelling met als titel Kerst met Rikkie en Bruno.

spelers: Alice Ruijters en Angela de Rie

techniek: Luc Willekens

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en grote en kleine poppen.
 
De voorstellingen hebben een eigen stijl door de combinatie van bijzondere zelfgemaakte poppen, een expressieve manier van spelen met veel beweging en inter-actie met het publiek.
Theater Alice maakt al haar poppen en decors van bijzondere, vaak glanzende  stoffen in heldere kleuren. Daardoor ontstaat er een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
In de voorstellingen is vooral veel te zien en te beleven en de gesproken teksten worden kort en bondig gehouden.
De prachtige theatrale poppen, de spannende verhalen en de komische scenes maken elke voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;