Rikkie en Bruno en de plasticzee


Rikkie en Bruno zijn de beste vrienden. Elk seizoen beleven ze een nieuw avontuur.

In deze vrolijke voorstelling gaan Rikkie en Bruno de strijd aan met het grote Plasticmonster in de zee.                     

Rikkie en Bruno gaan een dagje naar het strand. Daar ontmoeten ze de zeemeermin Mara. Samen met haar mogen ze het mooie onderwaterrijk Atlantis bezoeken. Rikkie en Bruno vinden het daar fantastisch, maar een Plasticmonster wil de zee boven Atlantis veranderen in een groot plastic afval eiland. Als dat lukt zal Atlantis verdwijnen. Rikkie en Bruno willen helpen om het plasticmonster te verslaan, maar dan moeten ze eerst op zoek naar De Oude Schelp. Samen met Alba de Albatros gaan ze op weg...

Een sprookjesachtige voorstelling met kleine en grote poppen. Mooie poetische onderwatertaferelen met muziek worden afgewisseld met de spannende en vaak komische belevenissen van Rikkie en Bruno.

Op een luchtige manier komt de vervuiling van de zee door plastic aan bod en worden de gevolgen invoelbaar gemaakt voor kinderen.       

Spel: Alice Ruijters en Angela de Rie

Techniek: Luc Willekens

Duur: 45 minuten, daarna kunnen de kinderen Rikkie en Bruno ontmoeten of het plasticmonster en de zeemeermin van dichtbij bekijken.

Prijzen: 

tot 50 personen: 500 euro

van 50 tot 70 personen: 600 euro

van 70 tot 100 personen: 700 euro

2 voorstellingen op een dag: 850 euro

3 voorstellingen op een dag: 950 euro

 

 

 

 

 

 

 

Alle prijzen zijn excl. reiskosten alleen buiten regio Amsterdam 0,25 cent per kilometer.

Voor de voorstellingen in onze theatertent (weer vanaf april/mei) geldt:

Maximaal 40 kinderen in de tent.

Twee voorstellingen op een dag: 750 euro

Informatie Tentvoorstelling:

Bij een buitenvoorstelling verwelkomen wij de kinderen in onze vrolijke theatertent. Wij kunnen de voorstelling spelen in de gesloten tent, of we kunnen de achterwand van de tent weglaten voor extra ventilatie. Binnen in de tent passen maximaal 40 kinderen. Bij mooi weer kunnen nog enkele personen onder de luifel van de tent zitten.

Bij voorstellingen in de tent spelen wij 2 voorstellingen op een dag.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met spelers en grote en kleine poppen.
 
De voorstellingen hebben een eigen stijl door de combinatie van bijzondere zelfgemaakte poppen, een expressieve manier van spelen met veel beweging en inter-actie met het publiek.
Theater Alice maakt al haar poppen en decors van bijzondere, vaak glanzende  stoffen in heldere kleuren. Daardoor ontstaat er een fantasierijke en sprookjesachtige eigen wereld.
In de voorstellingen is vooral veel te zien en te beleven en de gesproken teksten worden kort en bondig gehouden.
De prachtige theatrale poppen, de spannende verhalen en de komische scenes maken elke voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;