Like Me


Cyberpesten en seksualisering door (social) media zijn een steeds grotere, negatieve rol gaan spelen in het leven van jongeren. Digitaal pesten is aan de orde van de dag en seksueel getinte uitingen onder jongeren op social media worden steeds normaler. Het is noodzakelijk dat jongeren voorgelicht worden over de gevolgen en grootsheid van social media en leren hoe ze hier op een veilige manier mee om kunnen gaan. Social media kan heel handig zijn maar moet wel op de juiste manier worden gebruikt. Met de theatervoorstelling Like Me geven we jongeren handvatten over hoe ze op social media op een respectvolle manier met zichzelf en andere om kunnen gaan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Stichting KiKiD ontwikkelt theaterprojecten die erop gericht zijn écht in gesprek te komen met jongeren over voor hen belangrijke thema’s, zoals alcohol, relaties en seksualiteit, social media en (cyber)pesten of geld en schulden.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;