De Goudboom


De Goudboom is een wervelende voorstelling voor jong en oud vol spannende avonturen. Live begeleid door maar liefst twee harpen wordt er al zingend en spelend geleerd over het belang van de natuur.

Giel is jarig, maar het is echt de stomste dag van zijn leven. Er is geen taart, er zijn geen cadeautjes, zijn moeder is verdwenen en van zijn vader mag hij het mysterieuze bos niet in. Giel is met zijn ietwat betweterige zusje Tulp in de schuur gaan spelen. Plots krijgt hij een idee! Wat nou als zijn moeder zich heeft verstopt in het bos? Hij trekt zijn stoute schoenen aan en gaat op zoek naar zijn moeder. Tulp volgt hem op de voet en vormt met haar harpen de magische klanken van zijn avontuur.

In de zoektocht naar hun moeder ontstaat er een fantasierijke wereld vol magische wezens, spannende opdrachten en een boom met bladeren van goud!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Zanger Sam Eggenhuizen en harpiste Michelle Sweegers zijn beiden afgestudeerd aan klassieke conservatoria. Na hun studie namen ze deel aan verschillende (internationale) competities, waaronder op nationale tv, en wonnen ze meerdere prijzen voor hun prestaties als muzikant en theatermaker. Met het door Michelle geschreven kinderboek De Goudboom als leidraad, sloegen
ze de handen ineen om het verhaal om te toveren tot muziektheater.

Ze onderscheiden zich door klassieke muziek op een speelse en humoristische manier toegankelijk te maken voor kinderen. Wanneer Sam met zijn warme, lage stem begint te zingen, vallen de monden open van verbazing. Wat een geluid komt eruit! Michelle betovert het publiek met haar prachtige spel op de verschillende harpen. Door de vierde wand continu te doorbreken dragen ze hun plezier over naar het publiek.

Met trots presenteren ze de De Goudboom, een muzikaal sprookje voor het hele gezin!

Meer informatie: www.michellesweegers.nl

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;