Workshop Afrikaanse dans


Wil je stoere Afrikaanse moves leren? Ik geef workshops in traditionele en moderne dansstijlen. Ik kan mijn drummers meenemen, die je 100% zeker laten swingen. We dansen dan stijlen als djembé, sabar of sourouba.  Maar je kan je ook laten begeleiden door moderne muziek op tape. De choreografieën zijn dan wat moderner. Ik denk graag mee, en pas de workshop zo nodig aan naar jullie wensen. Ik werk met kleine en grote dansgroepen. Ik werk ook met collegadocenten, zodat we met meerdere klassen kunnen toewerken naar een eindvoorstelling. 

Voor een indruk van mijn dansstijlen en manier van lesgeven, neem dan contact op via onderstaand formulier.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Ik ben Mass Diallo en kom uit Senegal. Ik ben danser, choreograaf en docent en geef regelmatig workshops op scholen. Jarenlang danste ik in Senegal in een bekende dansgroep waarmee ik door de wereld reisde. Nu woon ik met mijn vrouw en kinderen in Nederland en heb ik mijn eigen Afrikaanse dansgroep. 
Daarnaast wil ik graag mijn Afrikaanse danstraditie delen met jongeren door heel Nederland. Ik kom graag naar je school om traditionele en moderne Afrikaanse moves met je te dansen. Ik geef lessen met drummers, maar werk ook met muziek op tape. Ik laat je in mijn lessen altijd swingen! Neem een kijkje op mijn site voor een impressie van mijn dansstijl en manier van lesgeven, neem via het formulier contact met mij op.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;