Works Of Art Guide The Way - Talk


Roumayne Schepers, facilitator en oprichter van Leren Van Kunst spreekt graag op scholen, events en bedrijfsdagen over Creativiteit, Kunst & Business/Carriėre. Na jarenlang als apotheker gewerkt te hebben, maakte ze een carrière switch en draagt ze tegenwoordig als creatief ondernemer bij aan de verbinding tussen het museum en het bedrijfsleven en zet ze zich in voor meer vertrouwen, verbinden en creatieve mindset voor invididuen en groepen.

Hoe kunnen we kunst en creatief denken inzetten bij zakelijke vraagstukken? En hoe kun je kunst op school ook al een rol laten spelen? Aan de hand van persoonlijke verhalen en verschillende kunstwerken, laat ze zien hoe kunst voor iedereen een rol kan spelen in zijn of haar leven, jong & oud! 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Leren Van Kunst traint en stimuleert het creatief denken van ondernemers, teams en groepen. Offline in het museum en online in het virtuele museum. Kunst kijken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk om te doen. Met methodes als Art Based Learning, Visual Thinking Strategies en Visible Thinking is er altijd een manier om met jezelf en elkaar te verbinden.

Roumayne Schepers is oprichtster van Leren Van Kunst. Ze werkte 12 jaar als apotheker in de farmaceutische industrie en het medio 2018 was het tijd voor een nieuw avontuur. Ze zegde haar baan op en startte Leren Van Kunst. Ze heeft inmiddels meer dan 500 Art Based Learning sessies (online & offline) mogen begeleiden.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;