Ha Ha Happiness


Tijdens corona werdt nog eens pijnlijk duidelijk hoeveel jongeren het moeilijk hebben om gelukkig te zijn. We hebben alles en toch zijn depressies, stress en zelfs suicidale gedachten onder jongeren nooit hoger geweest. Op zijn geheel eigen manier verbaasd Jo De Rijck jongeren met een unieke en bij momenten hilarische show die een combinatie is van comedy, illusionisme, mentalisme en nog veel meer. In de voorstelling geeft hij heel concrete tips mee: hoe kan je jezelf beter voelen, gelukkiger en omgaan met de dark days.  
Het onderwerp wordt heel luchtig behandeld in de vorm van korte tips ondersteund door unieke acts, de voorstelling is vooral leuk en interactief, helemaal afgesteld op leerlingen in het VO anno 2021.

De voorstelling is inzetbaar voor alle leeftijden (doelgroep 12-21 jaar) en elk onderwijsniveau.

1ste voorstelling is 1400 euro all incl, per extra voorstelling op dezelfde dag is 900 euro all incl. Decor en geluid tot 150 leerlingen inclusief.

We raden aan om vanaf 150 leerlingen op te splitsen in een extra voorstelling zodat iedereen de optimale beleving ervaart.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Jo De Rijck is een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen. Hij is een graag geziene gast in het voortgezet onderwijs in Nederland omdat hij als een van de weinigen erin slaagt om ook de meest moeilijke groepen mee te krijgen. Zowel leerlingen als docenten zijn steeds laaiend enthousiast en dit bij alle leeftijden en voor elk niveau.

Zijn voorstellingen zijn een combinatie van illusionisme, circus technieken, improvisatie, publieks interactie en vooral heel veel humor. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;