Escape Room op School (uniek concept)


Dit is een nieuw concept op Kunsteducatie.nl. Een unieke beleving voor de bovenbouw. Wij brengen leren en samenwerken naar een nieuw niveau!

Stel je eens voor: een spannend avontuur dat zich afspeelt op school! Met onze Escape Room, speciaal ontworpen voor basisscholen, beleeft je het ultieme avontuur met de leerlingen. En het beste is, het kan als pop-up worden neergezet in bijvoorbeeld de gymzaal of grote lege ruimte. 

De leerlingen krijgen eerst gezamenlijk een geheimzinnige video te zien. Hierin zie je dat er vannacht is in de snoepfabriek ingebroken. Een fabrieksmedewerker vertelt alles over de situatie en legt uit wat er van de leerlingen verwacht wordt. De leerlingen hebben nu de belangrijke taak om dit op te lossen. Zodat de machines weer kunnen draaien.

In groepjes gaan de leerlingen vervolgens naar de escape room. Hier wacht de fabrieksmedewerker in de machinekamer. Boordevol technische snufjes en uitdagende puzzels. Wat het extra bijzonder maakt, is dat verschillende schoolvakken zoals geschiedenis, aardrijkskunde en rekenen/wiskunde op een leuke manier zijn verwerkt in deze escape room. Zo wordt leren ineens heel avontuurlijk!

Maar maak je geen zorgen, als de leerlingen er even niet uitkomen, staat de behulpzame fabrieksmedewerker altijd paraat om te helpen :). Samen werken de leerlingen aan het oplossen van de puzzels en het herstellen van de snoepfabriek. Lukt dat binnen de tijd?

De escape room kan worden aangepast aan de groep, dus of je nu in groep 6, 7 of 8 zit, het is altijd een uitdaging. Het is een unieke kans om spelenderwijs te leren en tegelijkertijd samen te werken met je klasgenoten.

Met onze Escape Room op school brengen we leren naar een nieuw en leuker niveau. Het prikkelt de nieuwsgierigheid, stimuleert samenwerking en laat leerlingen op een interactieve manier bezig zijn met schoolvakken.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jullie onvergetelijke avontuur in de Escape Room op school! Boek nu onze Escape Room op school en creëer een onvergetelijke ervaring voor jouw leerlingen!

Handig om te weten...
•    Ontsnaptijd 25 minuten
•    Groepjes van 8 leerlingen, Ca. 7 groepjes per dag
•    Geschikt voor groep 6 t/m 8
•    Met verhaallijn en thema (Acteur/crew aanwezig)
•    Lessen in de klas kunnen doorgaan
•    Slechts 4 bij 6 meter ruimte nodig
•    Vanaf een halve dag te boeken 
•    Spelend leren


Dit concept is nog in ontwikkeling en zal beginnen met een testmaand (februari/maart 2024). Scholen kunnen voor een gereduceerd tarief de Escape Room boeken. 

Interesse? Vul het onderstaande formulier in (vrijblijfend). Binnen 24 uur nemen wij contact op. 

*Foto is een impressie

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde artiest op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;