Ei met een Staartje


Belle ontdekt in haar tuin een heel groot en bijzonder Ei. Het kraakt en beweegt en tot haar verbazing kruipt er plots een klein wezentje uit. Een baby draak. Veel van draken weet Belle niet, maar één ding weet ze wel: draken zijn groot en groen en gevaarlijk. Er komt rook uit hun neus en vuur uit hun bek.En waar een babydraak is, is natuurlijk ook een moederdraak.  Is zij op zoek naar het babydraakje? Meteen zit je op het puntje van je stoel. Want hoe komen moeder en kind weer bij elkaar?  

Een voorstelling over klein en groot, pappa’s en mamma’s maar bovenal over het geloof in sprookjes. Ei met een Staartje werd genomineerd voor de Zapp theaterprijs. De prijs voor de beste jeugdvoorstelling, uitgekozen door de kinderjury van de NOS Zapp tv. De voorstelling heeft oa op het Silk Road Festival in Quanzhou in China gestaan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Bekroond met de Rabobank Publieksprijs en op festivals in Praag en China met prijzen voor beste poppenspel en beste voorstelling. In juryrapporten met superlatieven overladen. 

Ila van der Pouw behoort al jaren tot de absolute top van het Nederlandse poppenspel.  Haar voorstellingen zijn met recht magisch te noemen en tegelijkertijd opmerkelijk toegankelijk voor een breed publiek. Een feest voor kinderen én ouders. Ila vertolkt haar oorspronkelijke stukken met een souplesse en dynamiek die je zelden ziet.  

Recensies:

Ila van der Pouw weet in haar eentje een heel verhaal tot leven te brengen, alsof er meerdere spelers op het toneel staan.

Ze boeit met haar spel en prachtige toneelbeeld van begin tot eind - Natalie Straatman – Directeur/Programmeur Schouwburg Ochterop

Er is een warme chemie voelbaar tussen de beide ‘spelende’ vertolkers; de keuze voor een heuse danseres als medespeler voegt een extra dimensie toe.

Het prachtige multifunctionele decor trekt je naar binnen in deze treffende vertolking van dit aloude verhaal - Peter van de Wiel, programmeur Scagon Theater

Al jaren geniet ik van de voorstellingen van Ila van der Pouw. Zij brengt de poppen tot leven en weet in het theater echt een nieuwe wereld te creëren.  De kinderen (en ouders) worden meegenomen in haar verhaal van het begin tot het eind. Prachtig Betoverend! - Sarah Vesseur, programmeur Dakota Den Haag

Ila's voorstellingen zijn altijd zeer fantasierijk. Er wordt gespeeld met prachtige poppen en in een decor dat tot de verbeelding spreekt.

Kinderen en hun (groot)ouders worden volledig meegesleept in het verhaal. Kortom: ga dat zien! - Silvia van der Meer Hoofd Marketing Theater de Stoep

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;