Glitter-Workshop


Bent u op zoek naar een originele workshop voor uw leerlingen? En hebben jullie een thema waar wel wat glitters bij kunnen?

Dan is deze workshop uitermate geschikt. Bijvoorbeeld voor het thema; kunst (mozaïek), vormen, ontwerpen ect.

Ik bied een complete workshop die ongeveer 1,5/2 uur duurt, en geschikt is voor groep 1/2/3/4/5 of een leuke activiteit voor de BSO of kinderopvang (vanaf 4 jaar). In deze workshop ga ik aan de slag met de leerlingen om een mooie creatie te maken met glitters. Dit doen we door eerst vormen te kiezen, die over te trekken op een doek en vervolgens binnen deze kaders glitters te plakken. Kijkt u vooral even op mijn website zodat u alvast een beetje een idee krijgt. (www.glitterbaas.nl)

Ik ben qua vormen voor de creaties vrij flexibel (het zijn allemaal simpele vormen zoals vierkant, cirkel ect.), en als u van te voren uw thema met mij deelt, kan ik hier op aansluiten in de introductie en kan het goed aansluiten bij uw methode/thema en natuurlijk de leefwereld van de kinderen.

Het creatief vermogen van de leerlingen word bevordert omdat de leerlingen denken, creëren en produceren op creatieve wijze. De leerlingen krijgen opdrachten die zij aan de hand van mijn instructies en met eigen ingeving kunnen uitvoeren.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;