Eva Hoops Hoepel workshop


Ik deel met liefde mijn hulahoop passie en dankzij jarenlange ervaring in het begeleiden van workshops met Vitamine Blij en door ervaring als circusdocent bij Circus Rotjeknor (sinds 2020) en als vaste bso workshopleider wordt iedereen in de workshops betrokken en gestimuleerd om mee te doen op zijn/ haar niveau. 

Waarom Hoelahoep?
Dans en hoepel jezelf blij! Je hoepelt lang niet alleen om je middel, maar doet allerlei leuke trucjes en moves en je maakt vooral heel veel plezier.

In deze workshop leren kinderen op een leuke en interactieve manier hoe ze kunnen hoelahoepen. Het is niet alleen een geweldige manier om plezier te hebben, maar het heeft ook talloze voordelen voor hun gezondheid en welzijn.

Hoelahoep: meer dan alleen speelgoed

Hoepelen is een activiteit die zowel lichaam als geest stimuleert. Tijdens de workshop leren kinderen niet alleen de basisbeginselen van het hoelahoepen, maar ook coördinatie, balans en concentratie. Ze ontwikkelen motorische vaardigheden terwijl ze plezier hebben!

Voordelen van hoelahoepen

Hoewel veel mensen denken dat hoelahoepen alleen maar leuk is, heeft het eigenlijk vele gezondheidsvoordelen. Hier zijn enkele redenen waarom hoelahoepen goed is voor kinderen:

Fysieke activiteit

Hoelahoepen is een geweldige manier om kinderen in beweging te krijgen. Het houdt ze actief en helpt bij het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Bovendien verbrandt hoelahoepen calorieën, wat kan bijdragen aan een gezond gewicht.

Motorische vaardigheden

Tijdens het hoelahoepen moeten kinderen hun lichaam coördineren om de hoepel draaiende te houden. Dit helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek, evenwicht en ruimtelijk inzicht.

Core strength

Het draaiende houden van de hoepel vereist sterke buikspieren en rugspieren. Hoelahoepen helpt bij het verbeteren van de kernkracht van kinderen, wat hen kan helpen bij andere sportieve activiteiten.

Plezier en ontspanning

Niet alleen is hoelahoepen een geweldige vorm van lichaamsbeweging, maar het is ook leuk! Kinderen kunnen genieten van de vrijheid van beweging terwijl ze plezier hebben met hun vriendjes of vriendinnetjes tijdens onze workshop. Ook worden kinderen gemotiveerd elkaar dingen te leren (peer2peer), en om elkaar aan te moedigen. Door ondersteuning van de workshop met kindvriendelijke muziek wordt dit als een fantastisch feest ervaren door de kinderen. 

De hoepelworkshop is ontworpen om kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden. De workshop wordt geleid door een professionele instructeur die de kinderen begeleidt bij het leren van verschillende hoepeltechnieken en trucs. Ze zullen ook de kans krijgen om hun eigen hoepeltrucs te verzinnen en aan elkaar te laten zien.

De Eva Hoops Hoepelworkshop is geschikt voor kinderen van alle niveaus, of ze nu beginners zijn of al ervaren hoepelaars.  We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin elk kind zich kan ontwikkelen en zelfvertrouwen kan opbouwen.

PRAKTISCH

Ideale leeftijd is vanaf 6+. Groepsgrootte tot 15 kinderen is prettig en de locatie het liefste in een theaterzaal of gymzaal, het kan ook in een aula of met lekker(droog) weer buiten of in een tent

Er dient een pedagogisch medewerker of leraar met lesbevoegdheid bij de workshop te zijn indien dit op scholen /bso’s gegeven wordt.

Bij een volledige dag of workshop reeks of lessen reeks werken we toe naar het maken van een voorstelling/ toonmoment/ show.  

Voor de de materialen (hoepels en speaker), wordt gezoegd door Eva Hoops.

Hoelahoep workshop - Circusdocent is geschikt voor: gymlessen, bso activiteit, themadagen, jaarafsluiting, vieringen, jubileum,  Kinderfeest, Sport dag,  spel evenement

Meer info: www.evahoops.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Eva Hoops is performer, eventorganisator én gecertificeerd circus en hoepel docent. Met veel plezier leert ze iedereen hoelahoepen, niet alleen om je buik maar ook om je arm en je nek en nog veel meer leuke trucjes zoals gooien en springen. In diverse werkvormen (individueel, duo's, in groep etc), leren we van en met elkaar alles ondersteund door leuke kindvriendelijke muziek. Ervaring met lesgeven in de gymles van basisscholen, als vaste bso hoepelworkshopleider en incidenteel aan middelbare scholieren. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;