Nachtuil


Daan is dertig jaar, zes jaar, tien jaar, en vijftien jaar. Allemaal tegelijkertijd.  

Daan woont in een gewoon dorp. In een gewoon huis met een vader en een moeder. Ze zit gewoon op school, gewoon op muziekles en gewoon op gym. En haar allerliefste bezigheid is met haar fantasie mooie dingen maken; muziek, tekeningen of verhalen. 

Er gebeuren allerlei dingen die ze niet kan verklaren.  Zo voelt ze van alles wat ze niet wil voelen, heel raar, maar die gevoelens komen soms zomaar uit de lucht vallen. Alsof iemand anders haar lijf binnenkomt en de regie overneemt. En er gebeuren dingen waarvan ze de schuld krijgt, waar ze niets mee te maken heeft. En slapen… dat lukt haar dus nooit, want in de nacht hoort ze allerlei stemmen die ze maar niet stil kan krijgen.  

Pas als ze echt durft te luisteren naar wat ze eigenlijk hoort in de nacht, komt ze erachter waarom ze maar niet slaapt en waarom er zoveel onverklaarbare dingen gebeuren.  

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Binnen de veelzijdigheid van alle kunstvormen ziet Erica zichzelf vooral als ‘storyteller’: het uitdrukken van een verhaal, een beleving of emotie, gebruikmakend van het medium dat zich daarvoor het beste dient. Muziek is haar grootste focus en speelt altijd een rol op het podium.

Sinds 2017 heeft Erica in vier schoolvoorstellingen meegewerkt. Tijdens de uitvoeringen ontdekte ze haar affiniteit met acteren en het contact maken met de kinderen, tijdens en na afloop van de voorstelling.

In 2022 schreef ze vervolgens haar eerste eigen kindervoorstelling, genaamd Nachtuil. Deze voorstelling speelt ze solo en is gebaseerd op haar eigen verhalen en herinneringen. 

In alle theatervoorstellingen speelt muziek een grote en belangrijke rol.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;