Clowns Kado


Clowns Kado 4 - 10 jaar

Hilarisch muzikaal clownstheater waarin Arno Huibers kinderen en volwassenen laat genieten van clowneske pareltjes. 
De fenomenale (=keigoeie) musicus Paul van der Heijden acteert en musiceert hierbij op bijzondere instrumenten van vibrafoon tot bezem en veger en blik  :o)
Wij geven u graag deze Clowns Kado…

Verhaal
Op het podium staat een groot kado.
Een man met een 'kleurig plukje haar' speelt percussie of zijn leven ervan afhangt. Zijn clownsmaatje geeft er een heel eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, in gevecht met een levensgrote trom, maar ook met een feeërieke zeepbellenact.
Ooit iemand accordeon met het puntje van zijn tong zien spelen?

En het clownskado? 

We pakken het graag voor u uit met een innemende glimlach en schaterlach. 
Zie ook www.arnohuibers.nl

Zowel reguliere (school)voorstelling als bij een afscheid, jubileum, opening van nieuwbouw etc.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Arno Huibers Theaterproducties biedt fantasierijke voorstellingen vol humor en muziek voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 6.
Hartstikke leuke voorstellingen geschikt voor alle kinderen met welke culturele achtergrond dan ook. We gebruiken nauwelijks taal, voorstellingen zijn vooral visueel. 

Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel. 

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van schoolvoorstellingen in tientallen landen en culturen kent mimeclown Arno Huibers met zijn muzikale collega Paul van der Heijden de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;