Ambrosia Naturals


Met deze viltworkshop leer je via de ambachtelijke manier wol vilten. Dit gaan wij doen met de nat vilttechniek waarmee wij doormiddel van prachtig gekleurde wol, water en zeep iets prachtigs gaan vilten.

Met deze educatieve workshop leer ik de kinderen de kneepjes van het vak. Wat we gaan maken, pas ik aan het seizoen en op aanvraag kan ik het aanpassen aan een bepaald thema. Denk hierbij aan een kerstboom vilten met kerst of kastanjes vilten tijdens de herfst. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Mijn naam is Amber Paans en ben gespecialiceerd in het les geven in de ambacht van het wol vilten.  Met deze eeuwenoude natvilt techniek maak je met wol, water en zeep de prachtigste kunstwerken. Daarnaast geef ik de les 'kunst uit de natuur'. Met dit educatieve kunst programma komt kunst en natuur samen. Dit doen wij doormiddel van een zintuigelijke ondekkingstocht. Van 'onkruid' koekjes, natuurlijke lippenbalsem tot kunstige fantasie insekten. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;