SPOT


SPOT gaat over identiteit en de keuzes die je maakt in vriendschappen en groepen. Van kleine pesterijen tot diefstal of het zwichten voor loverboys: vaak begint het met de druk om 'mee te doen' en 'erbij willen horen'. Maar tegen welke prijs? Dat maken Amar en collega-acteur Mikael Martin bespreekbaar – en dan valt er nog iets te lachen ook.

Thema’s Vooroordelen, groepsdruk, vriendschap en loyaliteit
 

Doelgroep Scholen, jeugdinstellingen, (sport)verenigingen

Leeftijd Vanaf 12 jaar

Tijdsduur 50 minuten inclusief nagesprek
Materiaal Lesbrief + opdrachten

• Waar ligt de grens in een vriendschap?
• Kun je je eigen keuzes maken in een groep?
• Wie ben jij, en wie bepaalt dat?
• Hoe ver mag je gaan met grappen maken?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Theatervoorstellingen en workshops rondom gedrag, cultuur en identiteit. Op het podium en in de klas. 'Lachen en nadenken gaan goed samen.'

COMEDY & THEATER VOOR SCHOLEN
Laat je leerlingen kennismaken met theatervormen, omgangsvormen en cultuurverschillen
Vooroordelen, uitsluiting, discriminatie: kun je daarom lachen? Ja, en dat is zelfs een heel goed idee. Zet comedy en theater in om serieuze doelen te bereiken, met de theatervoorstellingen van Amar El Ajjouri. Geschikt voor het VO, SO en MBO.

Wie is Amar
Amar El Ajjouri acteert, presenteert en traint. Dat doet hij al sinds hij kan praten. En al ruim 20 jaar professioneel. Amar is geboren in Marokko en getogen in Den Haag. Dankzij die culturele mix kan Amar het middel theater als geen ander inzetten om jongeren te helpen om het leven van nu te begrijpen.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;