Voorlezen, illustreren en grafisch ontwerpen


Een meeslepend verhaal spreekt tot de verbeelding!

Ziaqua biedt inspirerend maatwerk voor Tekenlessen. Tevens is zij illustrator en grafisch ontwerper als boekmaker.
Naast dat ze haar eigen tekenboek ‘Op Vleugels’ publiceerde voor volwassenen (18 podiumverhalen), neemt ze je nu mee op wereldreis in de internationale pers voor jongeren. 

Tijdens de jaarlijkse Kinderboekenweek creëert zij inspirerende tekenlessen, dit naar het thema van het jaar.

Met een warm hart voor kunstboeken, zowel in drukwerk als digitaal, maakt ieder zijn eigen tekenboek bij een verhaal. Ontdek je eigen stijl in tekenen en vormgeving. Leer hierbij de geheimen en technieken van een kunstenaar en boekmaker.

Zoek je nog een thema? Of kies uit het aanbod: Waterwerelden | Oceaangeletterden | Woestijnen & Poolijs | Aquanauten | Sprookjes | Mythologische figuren | Dansposes.

Tevens is ZiAQUA (inval) tekendocente, hiervoor verzorgt zij met plezier een gehele schooldag.

Doe je mee? Materialen: inktpennen, siberisch krijt, conte potloden, pastelkrijt en oliekrijt.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Ziaqua Kunsteducatie & Fantasiemeesters is opgericht in het jaar 1999. Zij biedt inspirerend maatwerk in de podiumkunsten en beeldend. Tevens is zij (inval) tekendocente en boekmaker,  hiervoor verzorgt zij met plezier een gehele schooldag.

Met behulp van eenvoudige materialen, verbeeldingskracht en inventiviteit, biedt zij middels oefeningen ruimte tot zelfonderzoek. Het materiaal transformeert in betekenis en weerspiegelt een wereld van wonderlijke mogelijkheden. Dankzij haar achtergrond als choreografe weet zij de groepsdynamiek aangenaam te stroomlijnen in samenspel. Als ervaren beeldend kunstenaar kan ze eenieder coachen in solo presentaties. Sociaal bewogen als zij is, verdiept zij zich graag in het hart van cultuureducatie.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;