Viltworkshop, de basics


Nog nooit met wol gewerkt? Dan is dit de juiste workshop! verken het materiaal, de wol, de eigenschappen en mogelijkheden. 
Maak een vilten toverbal en een lap met je eigen design. een heel andere manier van constructie, zonder lijm of draad. Een idee zonder tekenen. 
Geniet van de kleuren, het materiaal en ga aan het werk met je handen in het sop!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Met plezier beeldend werk maken, ontwerpen, verkennen, verdiepen! Jezelf ontwikkelen, samen een reis maken langs ontwerpen, presenteren, uitvoeren. gemotiveerd bezig zijn, zowel in het PO als VO. Poppen maken en ermee spelen, , vilt verkennen, een ontwerp maken voor een viltwerk, werken met mixed media.

Als professioneel textielkunstenaar en docent bied ik diverse workshops aan. Graag werk ik in overleg met de scholen, zodat mijn werk met de leerlingen past in het schoolplan.  Mijn specialiteit is werken met textiel, plooibare materialen,borduurtechnieken, soft sculpture, en recyclemateriaal.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;