Dagproject 'Lipdub'


“Neem een toffe videoclip op met de hele school!
Een mooie promofilm waarin de school zich van zijn beste kant laat zien. Gezellig,verbindend en creatief!”

Doelen: opnamevermogen | presenteren | samenwerken | plezier | creatief denkvermogen | dansen.

Inhoud: Een leuke creatieve dansdag waarbij leerlingen mogen meedenken over hun aandeel in de Lipdub (en die van hun leerkracht). Op tafels staan, in de gangen dansen en achter deuren tevoorschijn springen, het kan allemaal!

De school mag zelf een vrolijk nummer uitkiezen waar een choreografie op bedacht wordt. Iedere klas krijgt een stuk dans aangeleerd op een couplet of refrein van de muziek en op het einde van de dag komt een professionele cameraman de Lipdub filmen.

Leerlingen mogen playbacken, maar de nadruk ligt in deze Lipdub op de dans én de tour door de school. De Lipdub kan ingezet worden als promotiemateriaal en kan digitaal gedeeld worden met leerlingen en ouders. Het logo van de school wordt in de film gemonteerd. Een leuk aandenken voor nu en later!

I.v.m. AVG kunnen jullie maskers ontvangen die door de leerlingen zelf versiert worden. Daarbij wordt er rekening gehouden met afstand tot de camera.

De projectprijs omvat; de lesuren, voorbereiding van de docenten, het concept, lesbrieven, draaiboek, professionele cameraman, montage en onze organisatie.

Het is mogelijk om de Lipdub met meer, minder, of slechts 1 klas te realiseren.

Wil je er echt een feestje van maken?
Pak dan uit met een première! Toon de Lipdub tijdens een ouder- of feestavond op een groot scherm en vergroot daarmee de ouderbetrokkenheid.

LIPDUB
Doelgroep: Groep 1 t/m 8 | VO
Tijd: Hele dag | 45 min per workshop
Kosten: Afhankelijk van het aantal klassen
Extra's: Reiskosten docenten | huur muziekbox & maskers (optioneel)
Locatie: Op school

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;