Dagproject 'Als ik later groot ben'


"Een dagproject met de hele school die afgesloten wordt met een voorstelling! Een reis langs beroepen en personages, met grappige en soms herkenbare situaties."

Doelen: communicatie | presentatie | lichaamsbewustzijn | samenwerking | creatief denkvermogen | inlevingsvermogen.

Inhoud: Iedere klas krijgt 2 workshops: een theaterworkshop én een dansworkshop!

Daarnaast wordt er o.l.v. hun eigen leerkracht gewerkt aan het knutselen van een rekwisiet voor de voorstelling. Na de workshops volgt er een generale repetitie en vervolgens staat iedere klas op het podium met hun scène, knutselstukje en dans!

Thema: Beroepen die voorbijkomen zijn o.a.: zusters/dokters, brandweer, wereldverbeteraars, astronauten, popsterren en zakenmensen.

De voorstelling wordt een doorlopend geheel doordat er gebruikt gemaakt wordt van een voice-over.

Dit dagproject kan ook over meerdere dagen verspreid worden en met meer of minder klassen uitgevoerd worden! 

De school kan zelf bepalen of er ouders uitgenodigd worden om te komen kijken naar de voorstelling en is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van knutselmaterialen en het installeren van een 'theater'.

De projectprijs omvat; de lesuren, voorbereiding van de docenten, het concept, de voice-over, lesbrieven, draaiboek en onze organisatie.

Tip! Nodig ouders uit voor de voorstelling en vergroot daarmee de ouderbetrokkenheid én het zelfvertrouwen van de leerling.

ALS IK LATER GROOT BEN
Doelgroep: Groep 1 t/m 8
Tijd: Hele schooldag | 45 min per workshop
Kosten: Afhankelijk van het aantal groepen
Extra's: Reiskosten docenten | huur muziekbox/ speaker (optioneel)
Locatie: Op school

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;