Workshops Presenteren voor de camera


"Connect jouw actuele thema met presenteren voor de camera!"

Doelen: communicatie | sociale en culturele vaardigheden | zelfregulering | samenwerking | kritisch en probleemoplossenddenken en handelen.

Inhoud: in deze workshop gaan de leerlingen aan de slag met actuele en maatschappelijke onderwerpen. Gekoppeld aan thema's (Blink/ IPC) 'stem op mijn partij', 'machtige media' of 'klimaatkenners' sluit de workshop perfect aan op onderwerpen die op school behandeld worden.

Leerlingen leren hoe ze zich kunnen presenteren voor de camera en op wat voor manieren ze kunnen communiceren met het publiek. Invalshoeken en verschillende presentatietechnieken komen aan bod. De opnames worden bekeken en
geëvalueerd.

Doelgroep: vanaf groep 5

WORKSHOP PRESENTEREN VOOR DE CAMERA
Tijd: 60-90 min. per workshop
Kosten: Voor 3 uur €368,-
Extra's: Reiskosten docent | huur camera-apparatuur
Locatie: In een speelzaal of klaslokaal (bij voorkeur met Digibord).

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;