De Klimaatpiraat


Wat is klimaatverandering? En hoe kun jij er iets tegen doen? In deze spannende theatrale escape room moet je dat te weten komen én duidelijk maken aan De Klimaatpiraat, een meedogenloze zakenman. Dat is hard nodig want De Klimaatpiraat gelooft niet in al dat gezeur over het klimaat, en wil zelfs een nieuw vervuilend bedrijf starten!

Lukt het jou samen met je team om De Klimaatpiraat te stoppen? Los de puzzels op en ga op zoek naar bewijsmateriaal van kinderen over de hele wereld die vertellen hoe de vervuiling impact heeft op hun omgeving! Een leerzame game over onze aarde en haar huidige toestand.


Info
De Klimaatpiraat is een educatieve en theatrale escape room met een live acteur. De voorstelling kan opgebouwd worden in een (groot) klaslokaal of gymzaal.

De voorstelling duurt 45 minuten, en kan tot wel zes keer per dag spelen. Per voorstelling kan een klas van 24 kinderen meedoen (klassen van 30 kinderen mogelijk, neem hiervoor contact met ons op).

Genoemde prijs is op basis van een dagprijs, en zijn er dus al meerdere rondes van de voorstelling per dag inbegrepen bij de prijs.

De voorstelling is volledig zelfvoorzienend, dus heeft geen andere techniek nodig. We bouwen op in circa 2 uur voor aanvang en ruimen alles weer op binnen een uur na de laatste ronde.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

WIST JE DAT...
...kinderen en jongeren voor hun 21e jaar gemiddeld 10.000 uur besteden aan het spelen van games? En dat dit evenveel uur is als de tijd die ze besteden op de basis en middelbare school bij elkaar opgeteld?

Met Studio eXp maken we theater games vanuit storytelling, theater en technologie. Hierin combineren we ‘live’ theaterelementen met belangrijke maatschappelijke verhalen. 

We ontwikkelen theater games die inspelen op de cultuurbeleving van jongeren tussen de 8 en 25 jaar.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;