Creatieve prijsvraag: 'Hoe inspireert het oude Egypte jou?'


Win € 250,- en een plek voor het creatieve werk van jouw leerlingen of studenten in het RMO in Leiden! Voor onze nieuwe tentoonstelling Kemet vragen wij jongeren om individueel, in groepjes of met een hele klas antwoord te geven op de vraag 'Hoe inspireert het oude Egypte jou?' Het antwoord mag iets naar eigen keuze zijn, van spoken word tot mode, van muziek tot make-up. Meedoen met de prijsvraag kan tot en met 16 april. 

Een jury, bestaande uit onder andere artiest Nnelg, kiezen op donderdag 11 mei tijdens onze feestelijke Kemet Night, de winnaars uit een selectie van de inzendingen. Doe je ook mee?

Meer informatie en inspiratie vind je op onze website: https://www.rmo.nl/onderwijs/voortgezet-onderwijs/prijsvraag-kemet-night/

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie tot leven. Iedereen kan in het museum genieten van de oude beschavingen uit Egypte, de Klassieke Wereld, het oude Nabije Oosten en Nederland in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;