Workshop: Pop Art


Pop Art

We beginnen altijd met een korte uitleg wat we gaan doen vandaag. Stellen ons even voor en vertellen over hoe QueStone Fashion Prints is ontstaan.

Wat gaan de leerlingen doen?

Eerst gaat iedere leerling individuel of in groepsverband zijn thema kiezen. Dit kan uit alles bestaan.

Daarna gaan de leerlingen bezig met het maken van hun eigen ontwerp wat ze vervolgens kunnen toepassen op een groot doek. Hier zullen wij samen met de leerlingen de ontwerpen op sublimeren. (Bedrukken) 

Eenmaal bedrukt gaan we het overige doek opvullen met verf, draad, gras, stenen, kranten. Etc. Alles mag gebruikt worden en daar proberen wij ook zoveel mogelijk op te sturen.

Hier komen hele gave spandoeken uit. Wij raden vaak ook aan dit in groepsverband te doen. Dit zorgt ervoor dat leerlingen samen moeten werken en ook onderling een verbeterde band scheppen. Indien leerlingen niet goed kunnen samen werken zullen wij ook hierbij helpen om het zo leuk en interessant mogelijk te maken.

Aan het einde van workshop kijken we altijd met trots naar het eindresultaat. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Gedurende onze workshops nemen wij de leerlingen mee in de wereld van ondernemen.

Hoe we dat doen? Door het geven van gepersonaliseerde workshops waarbij leerlingen zelf een ontwerp maken en deze vervolgens bedrukken op een product!

Iedere leerling heeft een creatief vermogen, wij bieden slechts de mogelijkheid aan zodat de leerlingen zich kunnen ontplooien. Hierdoor zijn onze workshops heel toegankelijk. Iedere leerling krijgt de kans om zowel individueel als in groepsverband iets te creëren voor zichzelf of voor hem en haar. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;