Workshop: Ontwerp je eigen t-shirt


Hoe verloopt de workshop: Ontwerp je eigen t-shirt

Elke workshop begint met een korte presentatie. Wij vertellen dan wat over onszelf en het bedrijf. Ook laten we de website zien. Vervolgens verwijzen we de leerlingen naar de Begin met ontwerpen! pagina. Op deze pagina kunnen de leerlingen hun eigen ontwerp maken.

De leerlingen krijgen alle ruimte om hun creativiteit te uiten. Doordat wij de leerlingen veel de ruimte geven zijn de workshops zeer toegankelijk. Ook zorgt het ervoor dat de ontwerpen erg variëren.

Wij ontvangen de ontwerpen en kunnen deze ter plekke uitprinten. Vaak gaan de leerlingen in een cirkel om de printer staan om te kijken hoe het allemaal werkt.

Na het printen gaan de leerlingen hun eigen ontwerp lospellen zodat het ontwerp op speciale folie kan worden geplaatst. 

De leerlingen plaatsen vervolgens het ontwerp op hun t-shirt. Wij hebben speciale materialen zodat de ontwerpen perfect in het midden komen te liggen.

Als de ontwerpen eenmaal goed liggen worden deze door middel van een drukpers bedrukt op het t-shirt.

En nu natuurlijk de leukste fase: het eindresultaat!

 

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Gedurende onze workshops nemen wij de leerlingen mee in de wereld van ondernemen.

Hoe we dat doen? Door het geven van gepersonaliseerde workshops waarbij leerlingen zelf een ontwerp maken en deze vervolgens bedrukken op een product!

Iedere leerling heeft een creatief vermogen, wij bieden slechts de mogelijkheid aan zodat de leerlingen zich kunnen ontplooien. Hierdoor zijn onze workshops heel toegankelijk. Iedere leerling krijgt de kans om zowel individueel als in groepsverband iets te creëren voor zichzelf of voor hem en haar. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;