Later als je Groot Band


Maak kennis met muziek, en doe vooral met ons mee!

De Later als je Groot Band is een interactieve voorstelling waarin kinderen kennis maken met een echte live band. De band bestaat uit: drums, piano, basgitaar, saxofoon en zang.

Tijdens de voorstelling ontdekken kinderen de wereld van de popmuziek. Hoe werkt een band nou eigenlijk samen? Wat voor muziekstijlen zijn er allemaal? Met enthousiasme geeft de band een waar popconcert onder het motto: Muziek maken is leuk!

Nieuwsgierig? Maak dan snel kennis met de bandleden en zing, dans en speel mee met diverse hedendaagse bekende popsongs.

Tot gauw!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

De Later als je Groot band is een interactieve voorstelling waarin leerlingen kennis maken met diverse muziekinstrumenten. Dit gebeurt door middel van een echte complete live band on stage. De band bestaat uit drums, piano en synthesizer, basgitaar, saxofoon en zang. Tijdens de voorstelling wordt er geluisterd naar muziek van de band maar wordt er ook zelf muziek gemaakt samen met 5 professionele bandleden.

De Band wil vooral laten zien hoe leuk het is om muziek te maken en hoe je moet samenwerken om mooie muziek te maken. De 5 professionele bandleden spelen in diverse bands en orkesten in binnen en buitenland. Met hun enthousiasme geven ze een waar popconcert waarbij ze vertellen wat er wanneer gebeurt, hoe een nummer tot stand komt en wat er mogelijk is met de verschillende instrumenten binnen de band.

Belangrijk is het motto: “Muziek maken is leuk!??? Tijdens de voorstelling worden de kinderen uitgenodigd om zelf mee te doen.

De Later als je Groot band is te boeken op scholen, in theaters en in bibliotheken. Uiteraard zijn andere locaties bespreekbaar. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen wanneer ze dit willen samen op de foto met de bandleden.

In de decembermaand zijn er speciale Sinterklaas en Kerstvoorstellingen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;