Eindexamentours - van Abbe Museum & Kleinkunstig


Bereid je leerlingen goed voor op hun theorie eindexamen beeldend met de online examentour van Kleinkunstig en het Van Abbemuseum! Waan je in het museum en bekijk de zorgvuldig uitgekozen kunstwerken die perfect aansluiten op de examenthema’s Natuur (VMBO), Te Gek! (HAVO) en Voorbeeldig (VWO)! Interactief en leerzaam! 

Eerst gaan de leerlingen via een speciaal gemaakte video het museum verkennen. Een museumdocent van het van Abbe Museum geeft een toelichting op de werken die uitgekozen zijn. Interactie wordt opgezocht en het nadenken over de kunst gestimuleerd. Doormiddel van het werkblad dat hierbij komt wennen de leerlingen aan de examenstructuur en bereiden ze zich op originele manier voor op hun eindexamen!

De eerste workshopronde van 90 minuten kost 375,00 en de daarop volgende rondes telkens 115,00 extra. 

"Zeer bijzondere manier van examentraining: een leerzame ervaring!" - Merletcollege Grave 2021.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Kleinkunstig is in 2005 opgezet als aanbieder van culturele workshops en voorstellingen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste aanbieder van workshops en voorstellingen in het voortgezet onderwijs. We geven jaarlijks aan meer dan 100.000 leerlingen les in het voortgezet onderwijs. Continu zijn we bezig met het vernieuwen van het aanbod, zodat leerlingen kennis kunnen maken met de kunstvormen van de toekomst evenals met al langer bestaande kunstuitingen. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;