Graffiti workshop piece!


Naast dat het spuiten van graffiti tijdens een graffiti workshop heel stoer is stimuleert het jongeren om creatief na te denken en samen te werken. Wij helpen de jongeren om tot een mooi eindresultaat te komen, ze zullen met een trots gevoel naar huis gaan! 

Graffiti for You heeft al ruim 13 jaar ervaring in het lesgeven aan jongeren.

Hoe ziet een graffiti workshop eruit?
We zullen eerst een kort stukje vertellen over de geschiedenis van graffiti en wordt er uitleg gegeven over hoe een spuitbus te gebruiken, dit wordt gedaan terwijl er een voorbeeld wordt gespoten. Daarna kunnen ideeën getekend worden, hiervoor hebben we voorbeelden en andere hulpmiddelen beschikbaar. Vervolgens kun je met je schets bezig gaan met je eigen graffiti kunstwerk. Aan het einde van de workshop kunnen de kunstwerken mee naar huis genomen worden.

Naast een hele leuke graffiti workshop heb je ook nog iets om je slaapkamer mee te “pimpen”. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Graffiti for You, gespecialiseerd in het geven van workshops, aanbrengen van muurdecoraties en het maken van graffiti schilderijen. Ook geven wij graffiti demonstraties op verschillende festivals en geven wij les op basis en middelbare scholen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;