Een op maat gemaakt touwontwerp wat jij met je schoolklas ingeschilderd!

"Wat Prachtig!"
"Wow hebben wij dat samen gemaakt!?"
"Bekende ontwerpen in een nieuw jasje" 

Het zijn veel gehoorde reacties op mijn werk. Welkom, mijn naam is Bob Venus en ik ben Nederlands eerste touwtekenaar! Dat betekent dat ik zodra ik een ontwerp op verschillende schildersplankjes heb getekend, ik daarna de tekende lijnen van een touwdraad voorzie en deze daarop lijm. Zo teken ik landschappen, portretten, dieren of eigen fanatasieontwerpen. Vervolgens is het aan jouw (groep) om deze ontwerpen verder in te schilderen. Altijd verrassend en met prachtige resultaten. 


1 voorstellingen gevonden van Een op maat gemaakt touwontwerp wat jij met je schoolklas ingeschilderd!

Bob Venus - Touwtekenaar

Bob Venus - Touwtekenaar

Een op maat gemaakt touwontwerp wat jij met je schoolklas ingeschilderd!
Voortgezet Onderwijs
;