Workshop met allerlei materialen (mixed media)


In mijn workshops wordt men uitgedaagd om op een andere manier naar materiaal te kijken. (out-of-the-box). Er wordt gewerkt met gemengde technieken, vooral collage op een stevige ondergrond. Het onderwerp gaat in samenspraak met de opdrachtgever. Er kan zowel twee dimensionaal als drie dimensionaal gewerkt worden. De matrialen bestaan uit traditionele materialen zoals verf etc. maar ook, uit object trouve: allerlei  materialen krijgen een tweede leven. De worshops zijn dus duurzaam.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Als beeldend kunstenaar heb ik altijd parttime in het basis onderwijs gewerkt als leerkracht. Vnm. met kleuters. Daarnaast gaf ik workshops in mijn atelier voor bijzondere groepen (mensen met een beperking), kinderen, volwassenen.  Ook workshops op maat en op locatie.     Nu ben ik gestopt in het onderwijs (pensioen) Maar ik mis het lesgeven. Daarom wil ik af en toe weer voor de klas staan als gastdocent en kan ik workshops geven of een beeldende les over een thema waar de klas over werkt.   Ook kan ik een lezig geven over mijn werk en de relatie met indonesie, waar mijn roots liggen. Mijn werk gaat hier ook vaak over. Ik ben op de hoogte van de beeldende kunst en (cultuur)geschiedenis van Indonesie en Nederland.      Ik werk in de gemengde techniek twee en drie dimensionaal, alsmede installaties.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;