Komische restaurant show - Chez Cirqaurant


One-man komedie show met ouderwetse variété-acts en hoogstaande circuskunsten.
Een zingende kok, Neurotische ober en natuurlijk het manusje van alles de Do Do. Gezamenlijk zullen zij het hun gast naar de zin maken en zorgen dat het aan niets ontbreekt, zelfs het entertainment is geregeld.

In de gastronomische bistro, gourmet lounge en bijzondere Cirqaurant is slechts reservering voor 1 gast mogelijk. De gelukkige die in dit 5 sterren etablissement dineert zal versteld staan en qua service niets tekort komen.

Op onnavolgbare wijze wordt een diner geserveerd. Visual comedy, onnavolgbare hoogstandjes en 25 jaar podiumervaring staan misschien niet garant voor haute cuisine maar wél voor een topshow.

Jeroen speelt niet alleen de hulp én de altijd vrolijke, iets te diep in het glas kijkende kok én de gepassioneerde masterchef Johan Diekan maar presenteert óók nog de “Chez Cirqaurant Moulin Rouge Revue” met een keur aan internationale artiesten van wereldklasse. Kortom: alle top-artiesten gespeeld door 1 acteur in deze vermakelijke, culinaire one-man show van Dutchjuggler Jeroen van der Lee.

Chez Ciqaurant is beschikbaar als complete  basisschool-theater voorstelling van 1 a 2 x  50 minuten, inclusief decor, technicus, licht en geluid of als overal plaatsbare voorstelling van 1 tot 3 x 30 minuten, inclusief geluidinstallatie

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Ananassen, Bowlingballen, Cactussen maar ook messen, kegels en jongleerballen, niets is te gek voor deze top-artiest.

Jeroen speelt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Met zijn bijna 30 jarige optreed ervaring is hij een graag geziene gast op menig feest en evenement.

Hij past moeiteloos zijn show aan waardoor ze geschikt zijn voor jong en oud, voor zakelijke bijeenkomsten én straattheater.
Kortom Jeroen van der Lee aka de Dutchjuggler, komt graag uw publiek verrassen met zijn unieke shows en verrassende acts.

Alles vliegt door de lucht bij deze artiest met unieke skills!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;