DJ workshop op je eigen locatie (door heel Nederland)


The DJ Experience!

Hypnotiserende lichteffecten, beukende beats en duizenden mensen die compleet uit hun dak gaan. Veel leerlingen fantaseren dagelijks hoe het zou voelen om een bekende DJ te zijn. Tijdens onze unieke DJ workshop ervaren jullie leerlingen dit zelf! Ze krijgen de mogelijkheid om zelf te oefenen en experimenteren op een professionele DJ set. Dit alles onder begeleiding van een echte DJ.

Tijdens ons programma 'The DJ Experience' gaan de deelnemers aan de slag met beatmixen. Dit is een techniek die DJ's gebruiken om twee nummers over elkaar heen te mixen. Na de workshop volgt een optreden waarbij iedereen zijn of haar beste mix ten gehore brengt! 

Onze DJ workshop is een inspirerende, leerzame en vooral leuke DJ-ervaring. In 2 uren (of meer) leer je het vak én de wereld van een DJ kennen. Een ervaren discjockey neemt je mee in het boeiende leven van een DJ, laat zien en legt uit hoe DJ-apparatuur werkt, en leert je tracks te mixen zodat één lange dansplaat ontstaat. Een magisch gevoel!

Wordt één van jullie leerlingen misschien wel het grootste DJ talent ooit? 

Onze voordelen:

Ervaren docenten
Sinds 2010 les van echte dj’s en producers.

Nieuwste apparatuur
Pioneer-apparatuur voor de beste dj-beleving.

Elke gewenste locatie
Wij zijn zelfvoorzienend op elke locatie.

Afgestemd op de doelgroep
Van schoolklas tot bedrijfsuitje, van jong tot oud.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

'DJ workshops' verzorgt DJ en Producer workshops op elke locatie door heel Nederland. Wij zijn geheel zelfvoorzienend. Ons team van DJ's & producers komen uit de praktijk en hebben ruime ervaring met lesgeven op scholen. Meer weten? Bekijk dan snel ons aanbod.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;