Daan van de Pol

Daan van de Pol heeft een muzikale achtergrond als gitarist in verschillende bands in zijn jeugd en bracht in 2009 zijn eerste solo dance-album uit onder de naam 'Hide and Scream', wat leidde tot optredens in A-klasse clubs als DJ. In datzelfde jaar begon hij met zijn studie aan de Herman Brood Music Academy en behaalde hij zijn diploma in 2012. 

In 2015-2017 was Daan onderdeel van de Nederlandse dj/producer groep 'Camouflage' en vormde later in 2017, samen met Drum 'n' Bass DJ Nymfo, een muziekproductie-duo genaamd Road Kahan. Ze brachten muziek uit op labels als Armada Music, Purified Records, en Be Yourself Music, en kregen steun van o.a. Armin van Buuren, Martin Garrix, en Tiësto.

Sinds 2014 runt Daan Tripled Music, een team van professionals dat opkomende dj/producer talenten van over de hele wereld ondersteunt op hun weg naar succes in de EDM scene. Tripled Music heeft drie afdelingen voor artistieke ondersteuning: Studio, Management, en Digital Agency. Artiesten van Tripled Music worden ondersteund door grote namen als Tiësto, Fedde Le Grand, en Sam Feldt, en brengen muziek uit op labels als Armada Music, Spinnin Records, en Hexagon.

Daan werd in 2011 getekend bij Downtown Music/Cloud 9 Publishing en startte in 2023 zijn eigen muziekuitgeverij in samenwerking met AT Publishing. Hij richtte ook zijn eigen platenlabel op, genaamd Interstellar Frequencies Records, in samenwerking met Orchard/Sony Music. 

Sinds 2014 geeft hij regelmatig workshops over muziekproductie en DJ-ing, zowel op scholen als in muziekstudio's zoals STMPD Studio's van Martin Garrix.

0 voorstellingen gevonden van Daan van de Pol

;