Tomaatje op je neus


Tomaatje op je neus 2 t/m 8 jaar 
Zo eenvoudig is de magie van theater. Zeker voor de kleinsten voor wie spel nog werkelijkheid is.

Met de meest eenvoudige middelen 'tovert' Arno de glimlach, de schaterlach bij zijn kinderpubliek en daardoor bij u als volwassene. De opmerking van een kind na afloop 'waarom heb je een tomaatje op je neus', werd de titel van deze voorstelling. Deze clown is in zijn meest pure en subtiele vorm wars van de grote effecten. En dus ervaren kinderen met plezier dat zo'n tomaatje clownsneus heet. 

En ook deze voorstelling begeleidt Paul van der Heijden met prachtige muziek op bijzondere instrumenten zoals vibrafoon, klokkenspel.

Een vrolijk mannetje komt het speelvlak op en ontdekt dat je muziek kunt maken met de neuzen en oren van kinderen en dat hun spierballen toeteren. 
Samen met dat andere grappige mannetje maken ze overal muziek op, op bezems, veger en blik maar ook op een echte vieper... wiebra... vibrafoon, klokkenspel en nog veel meer. Ooit iemand accordeon zien spelen met het puntje van zijn tong? 
Geweldig om samen met de kinderen te eindigen in de grootste zeepbel van de wereld.

Groepsgrootte tot 100 kinderen / prijs 1 vrst € 650,- / 2e € 450,- / ex 9% btw
info: a.h@on.nl 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Arno Huibers Theaterproducties biedt fantasierijke voorstellingen vol humor en muziek voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 6.
Hartstikke leuke voorstellingen geschikt voor alle kinderen met welke culturele achtergrond dan ook. We gebruiken nauwelijks taal, voorstellingen zijn vooral visueel. 

Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel. 

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van schoolvoorstellingen in tientallen landen en culturen kent mimeclown Arno Huibers met zijn muzikale collega Paul van der Heijden de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;