Tomaatje op je neus


Tomaatje op je neus 2 t/m 8 jaar 
Zo eenvoudig is de magie van theater. Zeker voor de kleinsten voor wie spel nog werkelijkheid is. Met de meest eenvoudige middelen 'tovert' Arno de glimlach, de schaterlach bij zijn kinderpubliek en daardoor bij u als volwassene. De opmerking van een kind na afloop 'waarom heb je een tomaatje op je neus', werd de titel van deze voorstelling. Deze clown is in zijn meest pure en subtiele vorm wars van de grote effecten. En dus ervaren kinderen met plezier dat zo'n tomaatje clownsneus heet. 
En ook deze voorstelling begeleidt Paul van der Heijden met prachtige muziek op bijzondere instrumenten zoals vibrafoon, klokkenspel.

Groepsgrootte tot 100 kinderen / prijs 1 vrst € 650,- / 2e € 450,- / ex 9% btw

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Arno Huibers Theaterproducties biedt fantasierijke voorstellingen vol humor voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 8.
Zeer toegankelijk visueel theater met bijzondere muziek, geschikt voor kinderen met diverse culturele achtergronden. Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel. 

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kent Arno Huibers met zijn collega Paul van der Heijden de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander. Hoe lang mag een mens kind zijn op een heel leven? Laat daarin theater een inspiratiebron zijn die fantasie en creativiteit prikkelt. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;