Dagproject 'De Droomshow'


"Een op maat gemaakte musical waarbij iemand in het zonnetje wordt gezet!
Zijn/ haar lievelingsmuziek, favoriete vakantiebestemming en mooiste herinnering aan de school worden in deze eendagsmusical verwerkt"

Doelen: opnamevermogen, presenteren, samenwerken, plezier en creatief denkvermogen.

Inhoud: Pensioen, een nieuwe baan, een langdurig zieke, verjaardag van de juf of meester... Deze dag draait om diegene die het waard is!

De musical wordt persoonlijk doordat degene om wie het gaat van tevoren een vragenlijst ontvangt. N.a.v. de antwoorden gaan de dans, theater- en zangdocent aan de slag met de voorbereidingen.

De leerlingen worden onderverdeeld in 6, 9, 12 of 16 groepen (afhankelijk van de grote van de school). Iedere groep krijgt óf een workshop dans, óf een workshop theater, óf een workshop zang. Iedere groep studeert een eigen act in waarmee hij tijdens de Droomshow op het podium staat. In de middag vindt er eerst een generale repetitie plaats en daarna is het 'showtime'!

Je ontvangt een lesbrief met knutselwerkjes die tijdens de voorstelling gebruikt worden. Leerlingen gaan bijvoorbeeld aan de slag met het maken van een spandoek, feestketting en slingers.

De school kan zelf bepalen of er ouders uitgenodigd worden om te komen kijken naar de voorstelling en is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van knutselmaterialen en het installeren van een 'theater'.

De projectprijs omvat; de lesuren, voorbereiding van de docenten, het concept, lesbrieven, draaiboek en onze organisatie.

DE DROOMSHOW
Doelgroep: Groep 1 t/m 8
Tijd: Hele schooldag | 45 min per workshop
Kosten: Projectprijs afhankelijk van het aantal groepen
Extra's: Reiskosten docenten | huur muziekbox (optioneel)
Locatie: Op school

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;