Afscheidsfeest!


“Gaat er een collega, juf of meester met pensioen? Hoe leuk is het dan om met de hele school aan een gepersonaliseerde voorstelling te werken?”

Degene die afscheid neemt krijgt van tevoren een vragenlijst van ons, daarin wordt o.a. gevraagd wat zijn/ haar favoriete vakantieland is, wat zijn/ haar droom voor de toekomst is, enz. De antwoorden proberen we zoveel mogelijk mee te nemen in de ontwikkeling van scènes, liedjes en choreografie zodat er ‘………(collega die vertrekt) de musical!’ ontstaat! Naast een workshop wordt er o.l.v. de eigen leerkracht gewerkt aan het knutselen van een rekwisiet voor de voorstelling, wij leveren hier een lesbrief voor. In de middag staat iedere klas op het podium met hun liedje, dans of scène en knutselstukje!

Inhoud van de voorstelling en workshops: 
Alle klassen krijgen 1 workshop; de ene klas krijgt een dansworkshop, de andere klas een zangworkshop en weer een andere klas krijgt een theaterworkshop. Tussen de workshops en voorstelling in wordt er een generale repetitie gehouden. Tim Koldenhof Producties stelt een theaterdocent, zangdocent en dansdocent beschikbaar voor het geven van de workshops en begeleiden van de generale repetitie en voorstelling. De school kan zelf bepalen of er ouders uitgenodigd worden om te komen kijken naar de voorstelling '………(collega die vertrekt) de musical!’. De school is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van knutselmaterialen en het installeren van een theater. Wij regelen de organisatie, planning, het draaiboek, lesbrieven en de regie. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;