Workshop Camera acteren


"Kruip in de huid van een filmacteur! Sta jij liever achter de schermen dan kan dat ook!"

Doelen: sociaal- emotionele ontwikkeling | respect tonen | reflectie | communicatie | bewust tekst- en taalgebruik.

Inhoud: In verschillende settingen worden de leerlingen individueel en groepsgewijs gefilmd. In deze workshop staan acteren en het spelen met fictieve situaties centraal. De opdrachten richten zich op verbale en non-verbale communicatie en het inzetten van emoties. De leerlingen leren op deze manier in te spelen op bepaalde situaties die aansluiten bij hun belevingswereld. De opnames worden teruggekeken en besproken waardoor de leerlingen van elkaar leren.

Doelgroep: vanaf groep 5

Tijd: deze workshop duurt 60 minuten. Het is mogelijk deze te verlengen naar 90 minuten

CAMERA ACTEREN
Tijd: 60-90 minuten per workshop
Kosten: Voor 3 uur €368,-
Extra's: Reiskosten docent | huur camera apparatuur
Locatie: In een speelzaal of klaslokaal (bij voorkeur met Digibord)
Max. aantal ll.: Voorkeur voor max. 20 leerlingen per workshop

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;