Camera acteren


"Kruip in de huid van een filmacteur! Sta jij liever achter de schermen dan kan dat ook!"

In verschillende settingen worden de leerlingen individueel en groepsgewijs gefilmd. In deze workshop staan acteren en het spelen met fictieve situaties centraal. De opdrachten richten zich op verbale en non-verbale communicatie en het inzetten van emoties. De leerlingen leren op deze manier in te spelen op bepaalde situaties die aansluiten bij hun belevingswereld. De opnames worden teruggekeken en besproken waardoor de leerlingen van elkaar leren.

- Deze workshop is te boeken vanaf groep 5.
- Om kwaliteit te kunnen bieden gaat onze voorkeur uit naar een groep van maximaal 20 deelnemers. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van inspirerende en creatieve activiteiten op het gebied van dans, zang, theater en persoonlijke presentatie! 

We zetten ons in om cultuureducatie in het onderwijs nog beter op de kaart te zetten, waardoor talentontwikkeling meer de aandacht krijgt. Naast workshops en trainingen verzorgen wij ook dagprojecten, lessenreeksen en op maat gemaakte projecten. 

Ons netwerk bestaat uit ruim 40 prominente vakdocenten die dagelijks worden ingezet om culturele lessen te geven door heel het land.
 Wij bieden een divers aanbod, want eigenlijk is niks voor ons te gek. Benieuwd wat bij jouw school past en heb je hulp nodig? Wij zijn er om jou te helpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;