In1Dag Theaterdag


In 1 dag: Theaterdag is een dag vol theater. Elke leerling neemt deel aan 4 verschillende workshops van 1 uur. Alle disciplines werken vanuit dezelfde klassieker. De leerlingen werken binnen deze dag niet toe naar een presentatie.

De disciplines waarin de workshops gegeven kunnen worden zijn: acteren, soundtrack maken, dans, musical, objecttheater, physical comedy, improtheater, film & video en licht- en geluidstechniek.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

TheaterChallenge verzorgt theaterworkshops voor het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs, voor alle niveaus. In één dag laat TheaterChallenge de leerlingen kennis maken met de verschillende facetten van theater.Van acteren tot techniek en van dans tot film en video. Binnen deze workshops kan er worden toegewerkt naar een voorstelling. In de aanpak van TheaterChallenge staat de eigen inbreng en het mede-eigenaarschap van de leerling voorop.

De workshops zijn ook los te boeken en in overleg is er nog veel meer mogelijk. Dit geldt voor zowel basis-, voortgezet en speciaal onderwijs als bijv. een naschoolse opvang.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;