In1Dag Voorstelling Maken


In 1 dag: voorstelling maken: Een team van TheaterChallenge-docenten gaat aan de slag om in 1 dag een voorstelling te maken met en door de leerlingen. In groepen van ongeveer 18 nemen de leerlingen deel aan 1 workshop in 1 theaterdiscipline van 3,5 uren. In deze workshops wordt toegewerkt naar een presentatie. Alle disciplines werken vanuit de klassieker: James Bond. Elke workshop levert 1 scène. De scènes samen vormen de voorstelling. Die de leerlingen voor elkaar opvoeren. Deze voorstelling wordt ondersteunt door de workshop techniek.

De disciplines waarin de workshops gegeven kunnen worden zijn: acteren, soundtrack maken, dans, musical, objecttheater, physical comedy, improtheater, film & video en licht- en geluidstechniek.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

TheaterChallenge verzorgt theaterworkshops voor het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs, voor alle niveaus. In één dag laat TheaterChallenge de leerlingen kennis maken met de verschillende facetten van theater.Van acteren tot techniek en van dans tot film en video. Binnen deze workshops kan er worden toegewerkt naar een voorstelling. In de aanpak van TheaterChallenge staat de eigen inbreng en het mede-eigenaarschap van de leerling voorop.

De workshops zijn ook los te boeken en in overleg is er nog veel meer mogelijk. Dit geldt voor zowel basis-, voortgezet en speciaal onderwijs als bijv. een naschoolse opvang.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;