Sinterklaas Instrumentenfeest


Sinterklaas Instrumentenfeest is een compleet en sfeervol liedjesprogramma, boordevol bekende Sinterklaasliedjes.

Mogen grote mensen ook hun schoen zetten? Waar zet je die dan? En komt er dan wel wat in? Zouden grote mensen, net als kinderen, ook niet alles krijgen wat op hun wensenlijstje staat?

De muzikanten zetten hun schoen. Ze hebben veel verschillende en ook bijzondere muziekinstrumenten bij zich. De muzikanten spelen en zingen uit volle borst en iedereen zingt mee! Nu zullen zij toch zeker ook wel iets in hun schoen krijgen? 

Het blijkt allemaal niet zo eenvoudig. Maar gelukkig hebben kinderen heel goede ideeën. Er moet nog meer gebeuren! Je moet het allemaal maar weten…

Zing lekker mee met bekende Sinterklaasliedjes. Of nog leuker: speel mee op je eigen instrument! Als je een tekening meeneemt, bedenken de muzikanten daar misschien wel een liedje bij. Of neem een zelfgeschreven gedichtje mee van maximaal acht regels. Wie weet mag jij het op het podium voordragen!

Theater Van Santen - Jeugdtheater staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt. Kortom: 50 minuten feest voor kinderen en volwassenen!

Uitkoopsom vanaf euro 925, = (200 zitplaatsen) excl. reiskosten en 9% btw. 
Tweede en derde optreden op dezelfde dag en speelplek is uiteraard met korting!

Uitkoopsom met een Sint op bezoek euro 1.150, = (200 zitplaatsen) excl. reiskosten en 9% btw. Er komen geen pieten mee.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Theater Van Santen - Jeugdtheater maakt en speelt vanaf 1994 interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar.
We spelen door het hele land en in Vlaanderen in (openlucht)theaters, op scholen, in bibliotheken, buurt- en dorpshuizen, wijkgebouwen en verder overal waar mogelijk.
Theater Van Santen – Jeugdtheater werkt met professionele, afgestudeerde acteurs en muzikanten. Waar nodig komt er ook een eigen technicus mee met een complete licht- en geluidsinstallatie.
Er is lesmateriaal beschikbaar w.o. cd's, boeken, lesbrieven en liedteksten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;