Zo doen dieren


Zo doen dieren is een bruisend programma vol live muziek, waarin Theater Van Santen fonkelnieuwe liedjes de revue laat passeren. Liedjes over dieren, hun streken en wat ze zoal meemaken.

Greep uit de liedjes: Geen idee wat ik voor vogel ben - Konijntje wil een knuf - 
Ik ben een scharrelaar - Tel eerste tot tien - Kunstenaar - Vis zijn - Kip zonder kop - Zo doen dieren - Spinnetje - Vlieg op, dikke bromvlieg! - Molletje en meer.

Thema’s zijn: je mag zijn wie je bent, opzoek naar jezelf, ontdekken wie je bent, iedereen is uniek, je bent op zijn mooist als je jezelf bent.

Theater Van Santen staat bekend om zijn verhalende manier van muziek brengen. Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel en meezingen is onvermijdelijk.

Kosten: Euro 775, = excl. reiskosten en 9% btw (tot 150 zitplaatsen). 
Euro 975, = excl. reiskosten en 9% btw (tot 200 zitplaatsen).
Euro 1.075, = excl. reiskosten en 9% btw (tot 300 zitplaatsen).
< 300 zitplaatsen garantiesom euro 1.250, = excl. reiskosten en 9% btw
Reiskosten 45 eurocent per kilometer vanaf Sassenheim v.v.
Techniek: Geluidsinstallatie met versterking bij de prijs inbegrepen..
Tweede en derde optreden op dezelfde dag en speelplek is uiteraard met korting!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Theater Van Santen - Jeugdtheater maakt en speelt vanaf 1994 interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar.
We spelen door het hele land en in Vlaanderen in (openlucht)theaters, op scholen, in bibliotheken, buurt- en dorpshuizen, wijkgebouwen en verder overal waar mogelijk.
Theater Van Santen – Jeugdtheater werkt met professionele, afgestudeerde acteurs en muzikanten. Waar nodig komt er ook een eigen technicus mee met een complete licht- en geluidsinstallatie.
Er is lesmateriaal beschikbaar w.o. cd's, boeken, lesbrieven en liedteksten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;