Alleen op de wereld


Alleen op de wereld is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. 

Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken.

Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek!

Ervaring heeft geleerd dat deze voorstelling geschikt is voor de hele basisschool. Drie optredens op één dag is mogelijk.

Thema's: vrienschap, verlangen, veerkracht, moed en verbinding die muziek kan brengen.

Kosten: Euro 975, = excl. reiskosten en 9% btw (tot 150 zitplaatsen). 
Euro 1.050, = excl. reiskosten en 9% btw (tot 200 zitplaatsen). 
Euro 1.125, = excl. reiskosten en 9% btw (tot 300 zitplaatsen).
< 300 zitplaatsen garantiesom euro 1.250, = excl. reiskosten en 9% btw
Reiskosten 45 eurocent per kilometer vanaf Sassenheim v.v.
Techniek: Licht- en geluidsinstallatie met technicus bij de prijs inbegrepen..
Tweede en derde optreden op dezelfde dag en speelplek is uiteraard met korting!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Theater Van Santen - Jeugdtheater maakt en speelt vanaf 1994 interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar.
We spelen door het hele land en in Vlaanderen in (openlucht)theaters, op scholen, in bibliotheken, buurt- en dorpshuizen, wijkgebouwen en verder overal waar mogelijk.
Theater Van Santen – Jeugdtheater werkt met professionele, afgestudeerde acteurs en muzikanten. Waar nodig komt er ook een eigen technicus mee met een complete licht- en geluidsinstallatie.
Er is lesmateriaal beschikbaar w.o. cd's, boeken, lesbrieven en liedteksten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;