Wild kijken


Bepaal zelf welke collectie je wilt zien en laat je vervolgens leiden door de speelstenen. Deze geven je kijk-, teken- of route opdrachten.

Kom je met leerlingen naar het museum en wil je geen Rijksmuseum rondleider? We raden je dan aan om gebruik te maken van het kijkspel Wild Kijken. Leerlingen gaan hiermee in kleine groepjes samen met een begeleider van school op ontdekkingstocht door het museum. Zij bekijken de collectie die zij zelf willen zien. Om hier richting aan te geven krijgen zij spelstenen mee. Het zijn kijk- teken- en routestenen. In een boekje maken de leerlingen aantekeningen van alles wat zij zien.

 

Kijk voor meer informatie en het boeken van een programma op rijksmuseum.nl/onderwijs

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

In het Rijksmuseum komt lesstof tot leven. Van kleuterklas tot eindexamen, voor iedereen hebben we een op maat gemaakt programma. Ook voor wie niet naar het museum kan komen hebben we online veel aanbod, zoals speciale online lessen voor het primair onderwijs tot het MBO.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;