CLOSE CALL voorstelling


Het concert begint, zet je telefoon.... AAN

In "Close Call" ben jij een muzikant en is je smartphone een muziekinstrument. Beats, loops van je stem, melodieën, baslijnen... Download de speciale app Close Call Live en speel met het hele publiek mee met een vette band met twee drummers. Maar pas op! Je telefoon kan meer dan je denkt.... Bespeel jij je telefoon, of bespeelt je telefoon jou? "Close Call" is een uniek concert, waarin je de macht èn de mogelijkheden van big tech ervaart.

Componist Arthur Wagenaar maakt muziektheater dat je aan het denken zet. Speciaal voor Rewire maakte hij een nieuwe versie van "Close Call", dat in 2018 tourde op middelbare scholen en speelde op festivals als Gaudeamus, November Music en Classical Next.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naam van school, bibliotheek, bedrijf

Rewire is een internationaal festival voor avontuurlijke muziek in Den Haag. Naast het festival in de lente biedt Rewire ook een doorlopend educatieprogramma aan, dat samen met verschillende musici en kunstenaars is ontwikkeld.

Het aanbod bestaat uit inspirerende voorstellingen, educatieve workshops en ervaringen voor leerlingen uit het primair- en voortgezet onderwijs, maar ook voor BSO’s en wijkcentra. De workshops spelen vaak in op actuele thema’s die ook op het festival aan bod komen en vinden plaats op school of op locatie.

Naast het bestaande aanbod ontwikkelt Rewire ook onderwijsprogramma’s en lesplannen op maat, voor zowel online als offline onderwijs.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;